Opis

Firma Lindt opracowała białą czekoladę, do której dodano wanilię z Madagaskaru. 

W tym wariancie otrzymujemy czekoladę, która jest szczególnie znana ze swojego waniliowego smaku i kremowej konsystencji. 

Biała czekolada jest słodsza od ciemnej, ma bardziej kremową konsystencję i znany jest jej mleczny smak. Lindt podkreślił te naturalne smaki dodając do czekolady wanilię z Madagaskaru. 

Biała czekolada może nie jest najbardziej popularnym rodzajem czekolady, a smak czekolady jest oczywiście subiektywny, ale kiedy przygotowuje ją taki mistrz czekolady jak Lindt, jest to coś ciekawego, nowego i zdecydowanie wartego spróbowania. I kto wie, może będzie to Twoja nowa ulubiona czekolada! 

Zmiana jest dobra, a jeśli nie próbowaliście wcześniej białej czekolady lub nie próbowaliście jej od dawna, to zdecydowanie możemy polecić spróbowanie tej. Tutaj masz gwarancję wybitnego przedstawiciela białej czekolady, stworzonej z renomowaną jakością Lindta. 

Szwajcarski Lindt dostarcza światu pyszną czekoladę od 1845 roku. Lindt jest znany z pysznych czekoladowych trufli z kremowym nadzieniem, złotych wielkanocnych zajączków i wreszcie z tabliczek czekolady Lindt Excellence o różnorodnych smakach. 

Składniki

cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, LAKTOZA, emulgator: lecytyny (SOJA), naturalny aromat wanilii Madagaskar, ekstrakt z wanilii Bourbon. Alergeny: Może zawierać ORZECHY LASKOWE i inne ORZECHY.

Specyfikacje

Ilość (g)

100

Marka

Lindt

Najlepiej spożyć przed

31.08.2024

Wartości odżywcze 100 g.

Wartość energetyczna, kcal

571

Białko

4,8

Tłuszcz (g)

36

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone

22

Węglowodany

57

- w tym cukry

57

Biała czekolada wanilia

100 g czekolada

Recenzje (0)