Opis

Jacobs to najpopularniejsza marka kawy w Niemczech, a znajoma korona na opakowaniach Jacobs od dziesięcioleci jest dobrze znana i ceniona na niemieckich stolikach do kawy. 

Asortyment produktów Jacobs obejmuje szeroki wybór klasyków baristycznych, takich jak ta delikatna Latte Macchiato. 

Jacobs Latte Macchiato Classico to pyszne połączenie espresso, mleka i pianki, tworzące w filiżance trzy piękne warstwy, tak jak w najlepszych kawiarniach. 

Intensywny smak espresso doskonale uzupełnia łagodny i świeży smak mleka, a wszystko to zwieńczone jest rozkoszną i lekką poduszką pianki. 

Latte można szybko i łatwo zaparzyć w ekspresie Tassimo, ponieważ urządzenie rozpoznaje kapsułkę dzięki inteligentnej technologii Intellibrew i dokładnie wie, jaka temperatura, czas i ilość mleka są potrzebne, aby zaparzyć ją zgodnie ze specyfikacją kapsułki. 

Dostarczamy to pyszne i smakowite Latte w opakowaniach po 16 sztuk T-Discs (8 espresso + 8 mleka), które idealnie pasują do Twojego ekspresu Tassimo. I jak zawsze w przypadku Kaffekapslen, w rozsądnej cenie, błyskawicznie i prosto do Twoich drzwi. 

Historia firmy Jacobs sięga 1895 roku, kiedy to firma została założona w Bremie przez Johanna Jacobsa. Dziś Jacobs jest najpopularniejszą marką kawy w Niemczech, a od 2015 roku jest częścią holenderskiej Grupy Jacobs Douwe Egbert. 

Składniki

Ristet og malet kaffe og ufiltreret sukker og flødekoncentrat til kaffebaserede drikke

Specyfikacje

Liczba kapsułek

16

Liczba napojów

8

Marka

Jacobs

Kompatybilność

Tassimo

Aromat(y)

aromatyczna Arabica, słodycz, pianka mleczna

Rozmiar 

Duży kubek

Intensywność smaku

Średnio intensywny smak (5/10)

Najlepiej spożyć przed

12.03.2024

Wartości odżywcze

Wartość energetyczna, kcal

31

Białko

0,3

Tłuszcz (g)

2,1

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone

1,4

Węglowodany

2,4

- w tym cukry

2,4

Jacobs Latte Macchiato Classico

16 kapsułek do Tassimo

(2)

Recenzje (2)

Goed product en redelijke prijs.5 sterren Czytaj więcej
Kawa dobrej jakości. Dostawa szybka. Mili pracownicy. Czytaj więcej